UA-130217682-1

Vår bransch behöver förebilder

Vi som är grundare av Lyckostäd AB har gedigen erfarenhet från städbranschen och har jobbat länge på olika städbolag. Under årens lopp har vi sett vad som fungerat och vad som inte fungerar lika bra. Vi vill utveckla kvalitet och miljömedvetenhet i alla led i städprocessen. Lyckostäd AB startades på hösten 2011 och med oss tog vi alla goda erfarenheter och de tekniker som vi vet fungerar.

Vår bransch behöver tydliga förebilder för att visa att vi kan leverera förstklassig städning till företag och hushåll. Det handlar om att vi och vår personal tar ansvar inte bara i själva tjänsteutövandet utan också för miljön och vilka produkter vi använder när vi städar. 

Lyckliga medarbetare och kvalitet i detaljerna

Naturligtvis har vi kollektivavtal (som vi följer) och en fullständig försäkringslösning. Styrelsen består av lika delar företagsledare och medarbetare ( vi är alla delägare) där beslut tas gemensamt. Vårt gemensamma tänk kring hur vi tar ansvar  och sätter vår kund i fokus är vår största konkurrensfördel. Det är svårt att hitta ett företag med medarbetare som har ett lika stort engagemang och glädje. 

Per Liljedahl

08-12003720
per@lyckostad.se 

Per Liljedahl är vår företagsledare och har det övergripande ansvaret i företaget. Per var pionjär och en av de första att utveckla privatstädning med RUT-avdrag till att bli något bra för både medarbetare och kund. Per har haft olika chefspositioner inom tjänstesektorn sedan början av 90-talet.