NYHET, Halksäkring

24 mars 2015

Lyckostäd AB kan nu som ett av få bolag erbjuda halksäkring med Prime Grips patenterade lösning.

Allt från enskild dusch eller badkar till hela våtutrymmen. 5 års garanti!

Klicka på länken ovan för att läsa mer.
I samband med utförande ger vi 25 % rabatt på materialkostnaden.

Prisexempel Emaljerat badkar 1100 kr efter rutavdrag inklusive material

Med Prime Grip:s halkskydd är hala stengolv ett minne blott. Halkskyddsmedlet är permanent och anpassat för att både användas inom- och utomhus på sten, klinkers och betonggolv. Vid normalt slitage sitter Prime Grip kvar på den behandlade ytan i minst fem år. 

– Till skillnad mot de flesta andra av marknadens övriga kända halkskydd är detta svensktillverkade halkskyddsmedel i princip osynligt, konstaterar Tommy Hielm, vd för Prime Grip.

Dessutom har denna innovativa halkskyddslösning en betydligt högre hygienfaktor än till exempel halkskyddstejp och halkskyddsmattor.

Prime Grip appliceras på en ren yta, där det verkar i cirka en timme för att bilda mikroskopiska etsningar som skapar en hög friktion. Överflödig vätska sköljs sedan bort med vatten. För att återfetta ytan täcks sedan stengolvet i ett sista moment med stensåpa.

Prime Grip står emot alla typer av rengöringsmedel och kan användas i en rad olika miljöer där sten används som golvmaterial. Listan kan göras lång, men några vanliga miljöer där halkskyddslösningen används är sjukhus, äldreboenden, badhus, butiker, skolor, storkök, gallerior, hotell, men även i hemmamiljö i till exempel kök och badrum etc.

Prime Grip ger även ett enkelt och kostnadseffektivt halkskydd på befintliga ytor med hög olycksstatistik där det krävs akut halksäkring. Detta ska ställas mot det betydligt dyrare alternativet att bryta upp golvet och ersätta det med ett nytt.

– Halkskyddslösningen har en stor potential för städföretag och golvspecialister som genom produkten kan förstärka sitt erbjudande genom att erbjuda sina kunder halksäkrade golvytor, fortsätter Tommy Hielm.